Fortællinger fra Vendsyssel

Gæstebog

Tusind tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Anette Lorentzen, d. 11-10-2019

Fantastisk hjemmeside, der bliver værnet alt for det at være vendelbo og sproget ikke mindst, synd man mister det, det er en del af det at være dansk og forskellig fra egn til egn...

E-mail:

x

@hundemadx.dk

Skrevet af Jytte Jensen, d. 14-09-2019

Hold op en fin hjemmeside, for en gammel vendelbo som mig var det en super oplevelse at finde jeres hjemmeside, virkelig meget godt læsning og information, tak for det!

E-mail:

lth

@opkast.net

Skrevet af Christian Fjeldgaard, d. 21-03-2015

Hej
Min oldefar var Jens Christian Jensen - senere Fjeldgaard. Jeg har en af hans sønner Søren Christian Jensen - senere Fjeldgaard som er min farfar inskrivning til lægdsrullen. D.v.s. start på session, som jeg har fået af min far Marius Juul Fjeldgaard

E-mail:

christian.fjeldgaard

@gmail.com

Skrevet af Kurt Fjeldgaard, d. 07-04-2014

Hej. Jeg hedder Kurt Fjeldgaard ved ikke om jeg er familia med dig, min far var vognmænd i Hirtshals, jeg er 66 år og har Ingen kontakt med nogle Fjeldgaard

E-mail:

annogkurt

@slagterfjeldgaard.dk

Skrevet af inger lise christensen (vejrum), d. 24-10-2013

HEJ SØREN. TAK FOR DEN SPÆNDENDE BERETNING OM VORES FAMILIE. JEG OPDAGEDE DEN DA JEG GOOGLEDE NAVNET FJELDGÅRD. ANE MARGRETHE CHRISTIANSDATTER ER OGSÅ MIN TIPOLDEMOR. HENDES SØN JENS CHRISTIAN FIK EN DATTER MINE CHRISTINE SOM ER MIN FARMOR.HUN BLEV GIFT MED MARTIN THOMAS VEJRUM, DE FIK 8 BØRN , OTTO ER DEN ENE,OG DET ER SÅ MIN FAR. JEG ER SELV GIFT OG HAR 2 VOKSNE SØNNER OG ET LILLE BARNEBARN, SÅ SLÆGTEN FORTSÆTTER ENDNU. KÆRLIG HILSEN INGER LISE.

E-mail:

NGER.LISE

@IT-HELGE.DK

Skrevet af Jørn Jespersgaard, d. 25-05-2012

Hej Søren. Rigtig flot og interessant arbejde du har lavet. Din side kom frem, da jeg søgte efter Fjeldgaard på Google. Min far Karl Kristian Jespersgaard er født på gården i 1922, men jeg er ikke helt klar over, hvornår familien Jespersgaard købte den. De solgte den før 1958 og flyttede til Stationsvej 15 i Dronninglund. Har du kendskab til min families ejerskab af Fjeldgaard? Det var sikkert Chresten Pedersen Jespersgaard som købte.
Venlig hilsen

E-mail:

jorn.jespersgaard

@youmail.dk

Skrevet af Silje Fjeldgaard Bang (født Thorsen), d. 23-05-2012

Hej Søren
Jeg er ikke sikker på, om vi har samme aner, men jeg ved at mine oldeforældre (min farmors forældre) har boet på en gård ved samme navn og også i Vensyssel.
Mine oldeforældre hed Marinus og Mine (kælenavn for et andet navn). De fik 6 børn, hvoraf min farmor (Valborg Jensine) er den ældste. De andre børn er: Ella Maria (død ca. 2000) Mary Kirstine ( død maj 2012) Orla Frede, Rigmor Helga, og Oluf (døde som 7 årig) Både min farmor (Valborg) og hendes ene søster, Mary flyttede til Kbh for at arbejde. Her mødte de hver deres mand, dog blev Mary aldrig gift, men fik en søn og med tiden et enkelt barnebarn. Min farmor blev gift med Poul Thorsen som, så vidt jeg husker, både har arbejdet som skibskok rundt om i Verden. Senere blev han vist ansat ved B&W i en årrække, hvorefter han og min farmor købte Café Petersborg i Bredgade i Kbh. Min farmor har både været i butik, resturatør samt været interviewer for forsknings instituttet (mener jeg).
Hvert 5 år holder vores Fjeldgaard klan et familietræf, hvor alle efterkommere til mine oldeforældre er samlet i en weekend.
Med Venlig hilsen, og tak for interessant læsning
Silje Fjeldgaard Bang (født Fjeldgaard Thorsen)

E-mail:

@yahoo.dk

silje_thorsen

Skrevet af Knud Erik jensen, d. 16-02-2012

Min bedstefar jens peter jensen "Nørkærmølle" Melholt som idag ejes af min fætter Niels Otto Jensen
Min bedstefar var også møllerbygger.

Har du noget at tilføje

MVH

E-mail:

@gmail.com

knudjnsn6

Skrevet af Tove Nymark Horne, d. 12-06-2011

Hej Søren. Det er min tipoldefar der overtager Krogen efter sin far, i 1848, så der er mange gode oplysninger her.
TAK , hilsen Tove

E-mail:

jthorne

@stofanet.dk

Skrevet af Sonja Irene Busk, d. 17-03-2011

Kære Søren.
Tak for det store arbejde du har gjort ved at gøre disse sider tilgængelige.
Jeg er meget glad for min familie, også dem jeg aldrig har mødt, dem som lever, og dem som er døde. Desværre ses vi sjældent, os der lever og det er der jo mange grunde til, men man/jeg kan godt holde af min familie alligevel.
Det er godt at kende sine rødder.
Min bedstefar er Jens Kristian Pedersen.
Min oldefar er Lars Kristian Pedersen, som var gift med Margrethe Jensdatter...hendes far er min tipoldefar som er Jens Kristian Jensen Fjelfgaard, så du kan nok se kære Søren, at vi er i familie med hinanden.
Kærlig Hilsen Sonja Irene Busk

E-mail:

sonjaibusk

@hotmail.com

Skrevet af Jonna Pedersen, d. 14-02-2011

Kære Søren.
Jeg er efter at have læst disse sider ikke i tvivl om at vi har de samme aner.Jeg har selv fundet frem til at Margrete Jensen er min oldemor og så er jeg også sikker på at mine tipoldeforældre er de samme som du har nemlig Jens Chr. Jensen og Ane Margrete Christensdatter.

E-mail:

Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

28.07 | 15:29

Chr Alfred Johansen

13.08 | 15:30

Ja. Jeg synes også der er vist et menneskeligt ansigt i hele forløbet.

13.08 | 12:33

Deter en grusom historie. Dejligt at se, ar der blev gjort så meget ud af vi...

15.06 | 09:59

Det var så lidt. Det var en helt speciel oplevelse at finde Helene Margrethe.